Plakat med blomster

From 69,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

Plakat med blomster. En buket af smukke blomster i et stor farveflot på en grå baggrund. Denne plakat hører sammen med en anden buket af tørrende blomster. Også flot sammen med lilla og gule plakater.

It´s all in the Detail

Denne plakat er fra en stor plakatserie vi kalder It’s all in the Detail. Nice Device hedder denne plakat med blomster.
En plakatserie med mere end 30 motiver og hele tiden flere og flere. Vi elsker plakaterne i både stærke farver, sorthvid og også mere dæmpede kulører. Det giver muligheder for at mixe en rigtig flot plakatvæg.

Sammensætning

Vi bruger selv både sorthvide fotoplakater og plakater i stærke farver, når vi skal hjælpe vores kunder med plakatvæg-sammensætning. Det kan være svært at få den sammensat rigtig, men vi er øvede og hjælper også gerne dig, når du skal igang inden længe. Denne plakat kan hænge sammen med makkeren der ligner, men er spejlvendt – eller du kan mikse den med både lilla, gule og orange plakater.
Tjek også de andre plakater som er sorthvide.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...