Pitbull Terrier Plakat

Fra 199,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Pitbull Terrier Plakat. En flot og muskuløs Pitbull Terrier ser sig selvsikkert omkring. Den fine sorte streg som former dyret op mod den gule baggrund er et virkeligt godt match. Sæt den gerne sammen med både fotokunst og andre skarpe plakater

Kunstneren til dette værk er Moriz Jung (1885–1915). Han blev født i Tjekkiet og flyttede senere til Wien for at studere kunst hos Alfred Roller, Carl Otto Czeschka og Bertold Löffler. Mens han studerede, udgav han en bog med farvede træsnit kaldet ’Freunden geschnitten und gedruckt’, hvoraf mange af disse smukke plakater kommer af. Han skabte også skilte og plakater til Cabaret Fledermaus og Wiener Werkstätte.

Ophængning

Når du hænger plakater op på væggen derhjemme, så sørg for at plakaterne får plads det rigtige sted på væggen.
Vi prøver altid at mikse størrelse på plakaterne og vil også gerne have plakater i både højformat og bredformat, når vi sammensætter plakatvægge for vores kunder. Det giver mere liv og lyst til at gå “på opdagelse” i plakatvæggen. Den gule plakat her passer fantastisk ind i rigtig mange hjem. Den er varm og indbydende.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en messing ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen helt hjem til dig fra vores værksted i Jylland.

Yderligere information

Format

, , ,

Ramme

Massiv eg, Sort træramme, Ingen ramme