fbpx

Paris Moulin Rouge Plakat

Paris Moulin Rouge Plakat

From 99,00DKK

Paris Plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Paris Moulin Rouge er en kabaret i Paris. De ikoniske bygninger skal selvfølgelig hyldes med denne smukke plakat.
Denne illustration er helt grafisk fremstillet og gør med det respektive farvevalg de sorte streger mere interessante. Udvalget af plakater i den serie som plakaten her kommer fra, er kæmpe stort. Du finder helt sikkert også et motiv fra den by du elsker.

Serien

Paris Moulin Rouge er en del af plakatserien Verden en hyldest, som består af mange, mange skønne motiver. Alle er af arkitektonisk karakter og viser med stolthed mange af verdens velkendte bygningsværker og monomenter. Verden en hyldest er i familie med Danmark en hyldest serien og kan dermed kombineres fint i alle farver. Byen Paria, Kærlighedens by, er med sine mange historiske bygninger selvfølgelig også smukt repræsenteret og illustreret. Der er mange smukke klassiske og nye motiver i en farvesammensætning, så de passer sammen på kryds og tværs. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Paris Moulin Rouge er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :