Paper Collage 4 Plakat

Paper Collage 4 Plakat

From 199,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Paper Collage 4 – nordisk plakatkunst fra Illu Grafica

Illu Grafica

Kvinden bag Paper Collage 4, nyder mulighederne med de grafiske programmer og tryller gang på gang, med selvsamme programmer, fantastiske plakater frem. Alle udgives de under navnet Illu Grafica by Müller. Denne blå-stribede plakat er bare for skøn. Paper Collage 4 er smuk med de runde former i afdæmpede farver i forgrunden. Sammensætning er perfekt.

Når du hænger plakater op på væggen derhjemme, så sørg for at plakaterne får plads det rigtige sted på væggen. Hvis der er meget farve på plakaten har den måske brug for endnu mere luft unden om rammen. t.
Vi prøver altid at mikse størrelse på plakaterne og vil også gerne have plakater i både højformat og bredformat, når vi sammensætter plakatvægge for vores kunder. Det giver mere liv og lyst til at gå “på opdagelse” i plakatvæggen. Vi synes at Paper Collage 4 er flot sammen med andre plakater. Vælg nogle med samme blå eller grønne farver. Men hænger også fint og overbevisende alene.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas.

Bestiller du en af de større rammer, så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for. På den måde holder den til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland – og det er også flot med plexiglas.

Yderligere information

Format

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Paper Collage 4 Plakat”

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :