Natur Stammer

From 69,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Natur Stammer

En virkelig skøn fotoserie og plakater der passer i enhver indretning. Det flotte farver som du finder helt uden snyd, hvis du bare kigger dig godt omkring. De fine plakater viser dem alle. Vi synes at netop denne plakat er flottest når den hænges op i kæmpe stor størrelse – men mange har dog glæde af også de mindre størrelser.

Serien Natur

Ikke mindre end 15 flotte plakater finder du i denne natur serie. Her er det som sagt motivet der hedder Natur Stammer. Hæng den alene eller sammen med andre. Du vil elske dette motiv i lang tid fremadrettet.

Naturen på plakater

På vores webshop findes masser af skønne plakater med motiver fra naturen. Dyr, planter og blomster. Hav og himmel. Men specielt denne plakatserie som er fotografier i skæve vinkler og med kraftig zoom er i øjeblikket populære.

Tryk og papir

Vores plakater laves i Danmark. Vi trykker alle vores plakater på en flot, mat plakatpapir der er super velegnet til både farverrige og farveløse motiver. Det er farve der ikke falmer og papir der tåler dagslys. Men det er klart, at plakater med årene får patina.
Det papir vi trykker på 200 g og er selvfølgelig FSC mærket.

Motiver

Vi laver nye plakater hele tiden. Nogle gange rigtig mange af gangen – så bliver det til en plakatserie. Vores plakater sælges primært på vores egen webshop, men også store detailkæder rundt om i europa har taget nogle af vores motiver med i deres sortiment. Det er vi ret stolte af.

Rammer

Når du bestiller Natur Stammer hos Plakatwerket, så husk at putte en ramme i “kurven” også. Så er du nemlig sikker på, at din ny-indkøbte plakat kommer op at hænge med det samme. Vi har rammer i både lyse og mørke kvaliteter. I massive trærammer og finér. Du vælger selv.

Yderligere information

Format

, , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Natur Stammer”

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: