Mr Olive Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Mr Olive – plakaten med de sjoveste ansigtsformer tegnet med simple streger. Vi er vilde med det udtryk der er i dem. Denne type plakater er med deres massive kulørte bund og de simple og enkle streger, så super fine i udtrykket, og der er mange af dem.

Serien

Mr Olive kommer fra en plakatserie der er lavet af Camilla Bødker Jensen. I serien finder du ud over denne skønne plakat også flere andre med samme udtryk – men i forskellige farvevalg. Gå efter din favorit og sæt den sammen med andre plakater der indeholder samme farver. Serien hedder iøvrigt Combined Mr.

Kvaliteten

Vi trykker alle vores plakater på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Vores plakatpapir er kraftigt, så du nemmere kan montere plakaterne uden at lave mærker i papiret. Desuden falder plakaten ikke så nemt ned i rammen – altså den bliver ikke bulet og bølget, som hvis du bruger en plakat der er lavet på tyndt papir.

Vores papir er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.

Rammer

Mr Olive er her vist i en flot egetræsramme, som vi også sælger her i webshoppen. Det synes vi absolut er det bedste valg til dette motiv. Men du bestemmer selvfølgelig selv.
Iøvrigt bliver alle vores rammer produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår som vi forventer.

Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producere din bestilling.

Bemærk, at hvis du bestiller rammer i str. 50×70 eller mindre, så leveres rammen med ægte glas. Er rammen derimod større, så sender vi altid rammen med plexiglas. Det har vi valgt for at din ramme skal kunne holde til belastningen, og samtidig være nem at hænge op på væggen.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,