Massiv egetræsramme A0

1.250,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Massiv egetræsramme A0 fremstillet i massivt egetræ af bedste kvalitet. En flot massiv egetræsramme der er eksklusiv og flot i sin udformning og struktur. Næsten uanset hvilken plakat du vælger, vil denne egetræsramme klæ´ den godt.

Bemærk, at egetræ er et naturprodukt, og at du derfor ikke kan være 100% sikker på, at farven og strukturen er den samme fra ramme til ramme. Det er jo det, der gør en egetræsramme attraktiv og spændende. Vores egetræsrammer er fuldstændig ubehandlet.
Det flotte træ mønster, årene i profilen, spillet i farverne… – det hele er der.

Nogle gange er rammen mørkere end andre, og nogle gange virker den mere rå. Vi elsker dette spil og er sikker på, at du også sætter pris på denne “naturlighed”.
Hvis det ikke er en massiv egetræsramme du leder efter, så se vores øvrige rammer her.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold. Vi producerer rammerne, når vi modtager bestillingen, så der er aldrig en overproduktion. Det er godt for miljøet.

Glas eller Plexiglas

Rammen er i denne størrelse altid en træprofil der er 20 mm bred og 30 mm dyb. Vi monterer et stykke kraftigt plexiglas, som kan sendes uden risiko for skader undervejs. Pladen er stabil og giver samme udtryk som en glasplade. Når du modtager den, sidder der en tynd beskyttelsesfilm på forsiden, som du skal fjerne før du hænger billedet op. Gør det forsigtigt. Pladen bliver statisk elektrisk lige efter du har fjernet filmen, så pas på at du ikke lige står ved siden af hunden, en sweater eller en masse savsmuld. For pladen “suger” nærmest løse partikler til sig de første minutter.

Der er naturligvis en bagplade også. Den er på en ramme i denne størrelse monteret med 4 ophængs beslag. 2 til vandret ophæng og 2 til lodret ophæng.

Skulle du være uheldig at få noget skidt på plexiglasset, så brug ikke rengøringsmiddel til at rengøre.
Den tåler ikke kemikalier. Den bliver mat. Brug varmt vand og en blød bomuldsklud i stedet for.

Forsendelse

Når vi sender en massiv egetræsramme A0 afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten. En ramme i denne størrelse sendes ikke med GLS, men derimod med fragtmand. Derfor kan der desværre godt gå et par ekstra dage med leveringen. Du skal beregne 5-7 arbejdsdage.
Vi er klar over, at du ikke kan være hjemme hele tiden og vente. Derfor beder vi dig sætte en seddel på døren, som fortæller fragtmanden, hvor han må sætte din ramme, hvis han dukker op, når du lige er væk.

Skulle du mod forventning modtage en ramme, som har taget skade under transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.

Yderligere information

Vægt 30 kg