Man and woman at a cafe Plakat

Fra 199,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Man and woman at a cafe Plakat er en del af vores vintage plakatserie, lavet af Leonetto Cappiello. Man and woman at a cafe Plakat er en af Leonetto Cappiello reklameplakater. Leonetto Cappiello var en italiensk og fransk plakatdesigner og maler, som hovedsageligt boede og arbejdede i Paris. Han bliver kaldt ‘moderne reklames fader’ på grund af hans innovation inden for plakatdesign. Den tidlige reklameplakat var præget af en malerisk kvalitet, som det fremgår af de tidlige plakatkunstnere Jules Chéret, Alfred Choubrac og Hugo D’Alesi. Cappiello arbejdede ligesom andre unge kunstnere på en måde, der nærmest var det modsatte af hans forgængere. Han var den første plakatkunstner, der brugte dristige figurer, der dukkede op fra sort baggrund, en overraskende kontrast til plakaternes tidlige visuelle udtryk.

Man and woman at a cafe Plakat er en del af vores vintage plakatserie, som består af mange skønne motiver. Alle er i smukke farver, som passer perfekt ind på en plakatvæg, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås i helt op i str. 70×100 og de pynter smukt på væggen med den meget smukke vintagestil, som ikke tegnes i dag. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Man and woman at a cafe Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , , ,