Facelift Positive Neutral

Facelift Positive Neutral

From 69,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Facelift Positive Neutral – den enkle og meget elegante plakat, lavet af simple streger der snor sig. Der viser sig ansigter af kvinder i profil og fra front. Den klare farve i baggrunden, gør det nemt at sætte plakaten sammen med andre i eksempelvis en plakatvæg.

Serien

Facelift hedder den stribe af plakater som viser udvalget af disse one-linere. Med de forskellige farver og med forskelligt udtryk finder du helt sikkert den plakat der passer bedst i dit rum. En indretning kan fuldendes med en skarp farve og disse gør sig rigtig godt både i store og små størrelser.

Facelift Positive Neutral er ingen undtagelse.

Plakatwerket tilbyder masser af andre plakater, der også er lavet med enkle streger. Blandt andet under Selected By finder du denne type plakater.

Papir og tryk

Vi trykker alle vores plakater på en kraftig hvid plakat som har en mat overflade. Det er selvfølgelig en FSC papir. Vi trykker med en god, farvestærk printfarve og vores tryk står knivskarpt. En plakatkvalitet som du bliver glad for, og som er flot i lang tid fremadrettet.

Når vi sender Facelift Positive Neutral til dig, bliver den pakket forsvarligt til transport. Du modtager plakater og rammer, så du selv skal montere dem.

Rammer

Facelift Positive Neutral er her vist i en egetræsramme der er massiv.

Vores rammer er alle lavet i Danmark. Det synes vi er den bedste løsning. Så har vi større mulighed for at følge produktionen.
Vores egetræsrammer er massiv egetræ og kan have farveforskelle fra gang til gang du måtte bestille. Det er jo et naturprodukt. Er du mere til en ramme der ikke ændre sig, så skal du bestille den der hedder Egetræsfinér eller en af vores andre rammer.

Alle rammer der måler 50 x 70 cm eller mindre leveres med klart glas. Har du bestilt en større ramme, vil den som standard leveres med plexiglas. Du kan selvfølgelig bestille præcist den rammetype du ønsker under under specialrammer.

Men plexiglas er super fint.

Yderligere information

Format

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Facelift Positive Neutral”

You've just added this product to the cart: