Dans Un Magi No 01 Plakat

Fra 129,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Dans Un Magi Plakat No. 01 er en enkelt og smuk plakatserie i flotte og lækre trend farver fra 2022. Dans Un Magi Plakat No. 01 er en del af serien ved samme navn, som er en perfekt grafisk visuel og let serie, der passer perfekt ind i det tidsløse nordiske design og hjem. Den fine farvesammensætning og grafiske og organiske former som er oppe i tiden, serien er et stil sikkert valg. Dans Un Magi er klart et moderne hit, men samtidig en klassisk bestseller. Plakaten er et moderne tænkt papirklip, ganske smukt og enkelt.

Plakatserien Dans Un Magi

Dans Un Magi No. 01 er en af flere fra serien af samme navn, navnet er fransk inspireret, selvom serien har et skandinavisk udtryk. Serien er inspireret af Henri Matisse, som var en fransk maler, tegner, grafiker og skulptør. Hans stil var tidsløs og derfor elsker vi dem stadig i dag.

Plakatvægge

Serien er også ideel til at bruge som individuelle plakater i plakatvægge / billedevægge. Du kan bestille dem i alle størrelser fra A4 til A0 så der er næsten ingen begrænsninger.

Vi trykker dem på en god lækkert kraftig papir, som i øvrigt er mat. Det mener vi er det bedste valg til plakater i det hele taget. Mat papir har en smukkere finish, når det kommer i glas og ramme.

Rammer

Husk, at få bestilt en ramme til plakaten også. Ellers kommer Dans Un Magi No. 1 måske aldrig op at hænge på din væg. Vi har dansk produceret rammer i en super god kvalitet. Du kan få den i mange forskellige profiler bl.a massiv eg, lys- og mørk eg finér med flere. Når du bestiller plakater der måler 50×70 cm eller mindre sætter vi rigtig glas i rammerne.
Men er din bestilling på en større ramme, så sætter vi en kraftig plexiglas i. Den holder bedre til transporten og er ikke så tung for rammen over år.

Yderligere information

Format

, , , ,