Curves Face Off

Curves Face Off

From 69,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Curves Face Off – 2 ansigter i forening. Dette er den “omvendte” udgave af Face On. Denne  plakat er nyeste skud på stammen af plakater, der helt enkelt er tegnet med tynde streger med kulørt baggrund. De varme jordfarver gør den super attraktiv i hjem, hvor man har indrettet med møbler og interiør i naturmaterialer.
En plakat i organiske farver. Vi er vilde med dem.

Serien

Curves Face Off er en af flere motiver fra denne serie. Vi forestiller os disse plakater hængende alene i større størrelser. Eksempelvis ville en plakat i storformat som 70×100 eller helt op i 100×140, med dette motiv – være et fantastisk valg til enhver indretning.

 

Kvaliteten

Vi trykker alle vores plakater på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Vores plakatpapir er kraftigt, så du nemmere kan montere plakaterne uden at lave mærker i papiret. Desuden falder plakaten ikke så nemt ned i rammen – altså den bliver ikke bulet og bølget, som hvis du bruger en plakat der er lavet på tyndt papir.

Vores papir er naturligvis FSC mærket.

Rammer

Curves Face Off er her vist i en flot egetræsramme, som vi også sælger her i webshoppen. Det er den ramme vi helt klart vil foretrække til denne plakatserie. En ramme i naturmaterialer.
Iøvrigt bliver alle vores rammer produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår som vi forventer.

Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producere din bestilling.

Bemærk, at hvis du bestiller rammer i str. 50×70 eller mindre, så leveres rammen med ægte glas. Er rammen derimod større, så sender vi altid rammen med plexiglas. Det har vi valgt for at din ramme skal kunne holde til belastningen, og samtidig være nem at hænge op på væggen.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Curves Face Off”

You've just added this product to the cart: