Coffee Mixed Plakat

Fra 69,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Coffee Mixed – så fin en plakat til alle os der bare elsker en rigtig god kop kaffe. Her er vist i alt seks forskellige kaffe typer. Lige fra den helt sorte espresso kaffe til den mere lette cafelatté. Den vi vælger, når det bare skal være lunt, sødt og smage af kaffe.
Plakaten er en stregning. Kopperne er lavet, så man kan se indholdet og dermed se fordelingen mellem mælkeskum, mælk og kaffe. På den måde kan den også være en slags manual til dig der gerne vil kunne servere en særlig kop kaffe til dine gæster.

Køkkenplakat

Denne fine kaffeplakat – Coffee Mixed – kan du eventuelt hænge i køkkenet ved siden af kaffemaskinen – i et mindre format måske.
Altså en fin køkkenplakat. Men du kan også bruge den på din café, hvor den i større format kan hænge ved siden af bordet, hvor gæsterne sidder eller der hvor der skal bestilles kaffe.

Kvaliteten

Vi trykker alle vores plakater på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Vores plakatpapir er kraftigt, så du nemmere kan montere plakaterne uden at lave mærker i papiret. Desuden falder plakaten ikke så nemt ned i rammen – altså den bliver ikke bulet og bølget, som hvis du bruger en plakat der er lavet på tyndt papir.

Vores papir er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.

Rammer

Coffee Mixed er her vist i en flot egetræsramme, som vi også sælger her i webshoppen. Men du kan også sætte den i en sort ramme. Det gør den mere rå synes vi.
Iøvrigt bliver alle vores rammer produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår som vi forventer.

Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producere din bestilling.

Bemærk, at hvis du bestiller rammer i str. 50×70 eller mindre, så leveres rammen med ægte glas. Er rammen derimod større, så sender vi altid rammen med plexiglas. Det har vi valgt for at din ramme skal kunne holde til belastningen, og samtidig være nem at hænge op på væggen.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,