fbpx

byAxl Badaboom Mint Plakat

byAxl Badaboom Mint Plakat

From 129,00DKK

byAxel

Ryd
Se kurv

Køb gavekort

Tænker du, at dette produkt er perfekt for en du kender? Du kan købe et gavekort på netop dette produkt!

Køb gavekort
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

byAxl Badaboom Mint

byAxl Badaboom Mint. En tekstplakat fra kunstneren Rikke Axelsen. Også kaldet byAxl. Denne plakat med teksten Badaboom, er mint og med et enkelt bogstav, der ligesom falder ned.
Sjov ide og fræk plakat. Særligt i kæmpe stort format.

byAxl Badaboom Mint kommer fra en plakatstribe der er udgivet af byAxl. Vi har heldig været heldige, at lave en aftale med Rikke Axelsen – kunstneren bag – og kan derfor idag sælge hendes plakater i vores webshop. Skønt.

byAxl

Rikke Axelsen skriver selv: Som grafisk designer har jeg altid haft en ægte kærlighed til den visuelle kommunikation, hvor den grafiske og den maleriske udtryksform mødes i et nyt, kunstnerisk fællessprog. Jeg er inspireret af de grafiske virkemidler, som jeg støder på i min hverdag, af bylivet, den rå natur, der omgiver mig og i høj grad af graffitiens urbane og kraftfulde udtryk. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt med kraftige farver, der giver mig følelsen af glæde og liv. Kunsten synliggør mine tanker og er min måde at kommunikere på.

Vi synes hendes plakater er super fine.

Papir

Vi trykker alle vores plakater på en mat og kraftig papirkvalitet, der naturligvis er FSC certificeret. Den kraftige kvalitet, gør det nemt at sætte den i rammen uden at lave mærke i plakaten. Trykfarverne er fyldige og trykket står knivskarpt.  Det er en rigtig god plakatkvalitet.

Rammer

I butikken har vi både sat plakaten byAxl Badaboom Mint i en hvid ramme, men også en egetræsramme som her er vist, klær’ dette motiv.
Vores rammer laves i Danmark, så vi har bedre styr på at kvaliteten er som vi ønsker, når du modtager den.
Papiret vi trykker plakaterne på, er en god, tyk plakatpapir med en mat overflade.  Du kan nemt sætte plakaten i rammen selv. Det er naturligvis et FSC mærket papir. Det er klart!

Yderligere information

Format

, ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :