fbpx

Bouncing Plakat

Bouncing Plakat

From 69,00DKK

Plakater med fotokunst

Ryd
Se kurv

Køb gavekort

Tænker du, at dette produkt er perfekt for en du kender? Du kan købe et gavekort på netop dette produkt!

Køb gavekort
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Bouncing.  Denne plakat kommer fra plakatserien Contrast og motivet her er blot en ud af mange. Manden står i badetøj klar til at springe ud i det lyslilla bassin. Bouncing kalder vi den.

Contrast

Kontrasterne i denne plakatserie er fine. De farveløse sorthvide billeder af mennesker i forskellige situationer, er fritlagt og placeret på en baggrund der ligner et gammel stykke papir. Så er der tilføjet en stor farveflade, som gør hele plakaten lidt “skæv” at kigge på.  Se også en anden plakater fra serien.

Sammensætning

Sæt gerne denne plakat sammen med andre plakater fra samme serie. Måske endda i forskellige størrelser. Du kan vælge at hænge denne plakat i en helt stor størrelse – f.eks. 70×100 og så supplere med andre plakater i mindre størrelser. Det er altid fint at vælge plakater som hænger lidt sammen farvemæssigt – eller måske vælge kontrastplakater. Altså noget fuldstændigt anderledes.
Hvis dette motiv skal indgå i en plakatvæg, kan du altid får noget hjælp, hvis det kniber. Det kan nemlig være svært at få den sammensat rigtig, men vi er øvede og hjælper som sagt gerne, når du skal igang.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :