Bauhaus No 5 Plakat

From 199,00DKK

Bauhaus Plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Bauhaus No 5 Plakat er er den første i  den smukke Bauhaus inspireret serie, som er kvadratisk, det giver et helt andet udtryk. Den har stadig de karakteristiske farver og former som Bauhaus perioden blandt andet stod for.
Denne illustration er helt igennem grafisk fremstillet og gør med det ‘Bauhaus farverne’ de sorte streger mere interessante og gennemsalgskraftige. Udvalget af plakater i serien Bauhaus 1919, som plakaten her kommer fra, består af 7 plakater, hvor 3 af dem er kvadratiske. Du finder helt sikkert også et motiv du elsker.

Serien

Bauhaus No 5 er en del af plakatserien Bauhaus 1919, som består af 7 skønne motiver. Alle er af i stilen Bauhaus, som i begyndelsen var en tysk højskole for design & arkitektur. I dag er det en kunstperiode i historien, som er meget karakteristisk. Der er mange smukke klassiske og nye motiver i en farvesammensætning, så de passer sammen på kryds og tværs. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Bauhaus No 5 Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , ,