ABC plakatsæt

399,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

ABC Plakater i sæt. En plakatsamling til de mindste. Hele alfabetet har fået hver sin plakat, som består af skønne, naive tegninger og illustrationer, flotte farver, former og mønstre. Det hele er sat sammen omkring rim og remser, som du kan oplæse for dit barn. Eksempelvis handler plakaten K om Kæmpe Katten Kalle der laver ballade. Køb ABC plakaterne i en “pakke” bestående af hele alfabetet i A4 størrelse – og vi sender en A4 ramme med, så du kan sætte dit favoritbogstav i ramme og hænge det på væggen. Det er den perfekte barselsgave eller gaven til lille Eva på hendes 2-3 års fødselsdag. En god gave til børn, som de helt sikkert ikke får lignende andre steder fra.

Sammensætning

På børneværelset passer disse ABC plakater så fint. Farverne er dejlige og mange. Du kan hænge dem alene eller sætte din favorit i den medfølgende, flotte ramme og vupti – så har du både noget illustrativt på væggen og noget du og dit barn kan snakke om. Find de fine tegninger på ny, hver dag. Du kan også sætte flere bogstaver ved siden af hinanden. Eksempelvis A+L+I+C+E for Alice. Så skal du bare huske at bestille ekstra rammer.

Rammer

Vi sender som sagt en gratis ramme sammen med din plakatsamling – du kan vælge blandt flere farver. Rammen er i A4. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få din favoritplakat op at hænge med det samme. Vi tænker, at denne plakatserie er flot sammen med en kulørt ramme eller en egetræsramme ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Vores rammer i str. A4 laves med glas. Hvis du bestiller et af bogstaver i en stor plakatstørrelse, så husk at bestille en ekstra ramme med. Hvis den er større end 50×70 så er der plexiglas i.

Yderligere information

Farve

Rød, Gul, Lyserød, Grå, Blå, Petroleum, Sort,  Eg