Sort træramme struktur A3

200,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Sort træramme struktur A3. Når du vælger en sort ramme så giver du din plakat en “naturlig” indramning. Denne flotte kul sorte ramme er en træramme med masser af struktur uden den bliver uens i overfladen.
Den har et mat look og tager ikke magten fra motivet, der bliver indrammet.
Det er virkelig en fin ramme og de pris billige rammer på markedet kan ikke sammenlignes med dette produkt. Kvaliteten er i top og du kan blive glad for denne ramme i mange år fremover. En Sort træramme struktur er altid flot.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold, og ikke er transporteret i lastbil, fly eller containerskib, det halve af kloden rundt. Det er godt for miljøet. Se også vores øvrige rammer her.

Glas eller Plexiglas

Rammen er monteret med almindeligt klar glas i alle størrelser op til og med 50×70 cm rammer. I rammer der er større end 50×70 cm, vælger vi at isætte plexiglas for at holde vægten på rammen nede på et niveau, så den kan hænge på et almindeligt ophæng på din væg.

Der er naturligvis en bagplade også. I A4 størrelse er den monteret med en standerstøtte samt ophæng, så du kan vælge om den skal stå eller hænge. Når den er større end A4  er der udelukkende monteret ophængs beslag.

Forsendelse

Når vi sender sort træramme struktur A3 afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten.
Skulle du mod forventning alligevel modtage en ramme, som er gået i stykker i transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.

Yderligere information

Materiale

Træprofilen på denne ramme måler 12 mm i bredden og 18 mm i dybden.