RGB Dusty Pistachio Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

RGB Dusty Pistachio Plakat. Denne fotoplakat der viser et stykke af en mur i en støvet pistaciefarve med flere strukturer. Muren er på ingen måde sirlig, men har tværtimod et uperfekt look, der gør den interessant at kigge på. Lyset der falder ind på muren, giver skygger som skaber en spændende dynamik i motivet. Den grønlige tone i murens nuancer skaber et anderledes udtryk, der kan gøre en væg interessant.

RGB er navnet på denne fotoserie af plakater.
En super flot serie plakater, hvor motiverne er fotografier der står kniv skarpt og frækt beskåret. Du finder stærke farver såvel som pastelfarver.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt. Det papir vi trykker på, er Mat Fine Art papir 230 g og er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

RGB Dusty Pistachio Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , ,

Ramme

Massiv eg, Sort træramme, Ingen ramme