fbpx

NoteBook Effekten No 5

NoteBook Effekten No 5

From 99,00DKK

NoteBook Effekten

Ryd
Se kurv

Køb gavekort

Tænker du, at dette produkt er perfekt for en du kender? Du kan købe et gavekort på netop dette produkt!

Køb gavekort
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

NoteBook Effekten No 5 Plakat er en dejlig enkel serie, men stadig med masser af detaljer. NoteBook Effekten No 5 er en enkeltstående plakat i en serie på 9, den kan stå alene og sammen med alle de andre. Plakaten har et smukt grønt mønster på cremefarvet papir. Den er inspireret af vores mange kruseduller i vores utallige notesbøger. De er nu blevet til denne utrolig fine serie. Plakaten passer perfekt ind i plakatvæggen, men kan sagtens stå alene. Plakaten fås fra A5 og helt op i fantastiske 100×140. Den står knivskarpt i trykket.

Serien

NoteBook Effekten No 5 Plakat er udgivet af “Plakatwerket”. I serien er der i alt 9 smukke farver, som passer fint sammen – men også vil være smukke helt alene på en stor væg. Serien er ‘kruseduller’ fra en almindelig skitseblok, som nu er lavet til denne fine plakatserie.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og ilagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Denne – NoteBook Effekten No 5 Plakat synes vi vil være fantastisk flot i en egetræsramme. Det er den som vi har vist på billedet.
Og forestil dig også hvor fin den vil være i en messing ramme. Ønsker du den mere stilistisk, så sæt den i en hvid træramme.

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas. Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :