Mørk egefinér ramme A2

300,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Mørk egefinér ramme A2. En elegant mørk egefinér ramme, som flot rammer dit motiv ind. Når du vælger en træramme med finér, så får du en ensartet profil på rammen. Den har samme flotte egetræsfarve hele vejen rundt, og du undgår store knaster og skævvridninger, som kan opstår i et produkter der er 100% egetræ og helt massivt.
Der er stadig masser af struktur i en Mørk egefinér ramme, fordi finér er ægte egetræ, som blot er sat uden på en anden træsort. Så det du ser ER altså egetræ.  Den er flot og virkelig naturlig i sit udseende.
Bemærk; at rammen på billedet er en A5 størrelse og profiltykkelsen er den samme på alle størrelser. Derfor vil profiltykkelsen virke tyndere, når du bestiller eksempelvis en 50×70 cm ramme.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold, og ikke er transporteret i lastbil, fly eller containerskib, det halve af kloden rundt. Det er godt for miljøet. Se også vores øvrige rammer her.

Glas eller Plexiglas

Mørk egefinér rammen er monteret med almindeligt klar glas i alle størrelser op til og med 50×70 cm rammer. I rammer der er større end 50×70 cm, vælger vi at isætte plexiglas for at holde vægten på rammen nede på et niveau, så den kan hænge på et almindeligt ophæng på din væg.

Der er naturligvis en bagplade også. I A4 størrelse er den monteret med en standerstøtte samt ophæng, så du kan vælge om den skal stå eller hænge. Når den er større end A4  er der udelukkende monteret ophængs beslag.

Forsendelse

Når vi sender en mørk egefinér ramme A2 afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten.
Skulle du mod forventning alligevel modtage en ramme, som er gået i stykker i transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.

Yderligere information

Materiale

Træprofilen på denne ramme måler 12 mm i bredden og 18 mm i dybden.