fbpx

Massiv egetræsramme A1

Massiv egetræsramme A1

400,00DKK

Træramme A1

Se kurv

Beskrivelse

Massiv egetræsramme A1 fremstillet i massivt egetræ af bedste kvalitet. En flot massiv egetræsramme der er eksklusiv og flot i sin udformning og struktur. Næsten uanset hvilken plakat du vælger, vil denne egetræsramme klæ´ den godt.

Bemærk, at egetræ er et naturprodukt, og at du derfor ikke kan være 100% sikker på, at farven og strukturen er den samme fra ramme til ramme. Det er jo det, der gør en egetræsramme attraktiv og spændende.
Det flotte træ mønster, årene i profilen, spillet i farverne….

Nogle gange er rammen mørkere end andre, og nogle gange virker den mere rå. Vi elsker dette spil og er sikker på, at du også sætter pris på denne “naturlighed”.
Hvis det ikke er en massiv egetræsramme du leder efter, så se vores øvrige rammer her.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold.

Glas eller Plexiglas

Dette er en massiv egetræsramme A1. Rammen er monteret med almindeligt klart glas i alle størrelser op til og med 50×70 cm rammer. I rammer der er større end 50×70 cm, vælger vi at isætte plexiglas for at holde vægten nede på et niveau, så den kan hænge på et almindeligt ophæng på din væg.

Der er naturligvis en bagplade også. I A4 størrelse er den monteret med en standerstøtte samt ophæng, så du kan vælge om den skal stå eller hænge. Når den er større end A4  er der udelukkende monteret ophængsbeslag.

Forsendelse

Når vi sender rammen afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten.
Skulle du mod forventning alligevel modtage en ramme, som er gået i stykker i transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.

Yderligere information

Materiale

Træprofilen på denne ramme måler 12 mm i bredden og 18 mm i dybden.

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :