fbpx

Grønt blomsterflor Plakat

Grønt blomsterflor Plakat

From 69,00DKK

Plakater med natur

Ryd
Se kurv

Køb gavekort

Tænker du, at dette produkt er perfekt for en du kender? Du kan købe et gavekort på netop dette produkt!

Køb gavekort
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Grønt blomsterflor. Super flot og simpel plakat med foto af de skønneste stærk grønne blomster på en busk. Den har også en makker som er pink. Kig efter den også.

It´s all in the Detail

Denne plakat er fra en stor plakatserie vi kalder It’s all in the Detail. Eternity Forever hedder den fordi der nærmest er uendelig mange blomster på denne plakat med grønt blomsterflor.
En plakatserie med mere end 30 motiver og hele tiden flere og flere. Vi elsker plakaterne i både stærke farver, sorthvid og også mere dæmpede kulører. Det giver muligheder for at mixe en rigtig flot plakatvæg.

Sammensætning

Vi bruger selv både sorthvide fotoplakater og plakater i stærke farver, når vi skal hjælpe vores kunder med plakatvæg-sammensætning. Det kan være svært at få den sammensat rigtig, men vi er øvede og hjælper også gerne dig, når du skal igang inden længe. Denne plakat kan hænge sammen med makkeren der ligner, men er pink – eller du kan mikse den med både andre grønne og ensfarvede plakater.
Tjek også de plakater som er sorthvide.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :