Cool Pic High Rise Building

Fra 399,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Cool Pic High Rise Building – du ser her direkte ind i siden på en stor bygning, hvor der er 100-vis af lejligheder. Nogle med lyset tændt andre med lyset slukket. Gardiner i mange farver. Der er liv bag ved alle vinduerne. Familie. Ensomme. Elskende. Børn der er alene hjemme.
Skæbnerne er mange og du kan når du kigger på denne plakat selv “lave historien”.

Vi er vilde med fotoplakater. Der er så meget liv og fotografen har selvfølgelig også gjort sig nogle tanker da han skød.
Denne plakat er ud af en lille serie med helt særligt udvalget fotografier. Serien hedder Cool Pic Raw.

Plakattrykket

Vi trykker alle vores plakater på vores eget værksted. Det er en produktion, hvor vi bestræber os på at komme tættere på målet om, at bliver mere og mere bæredygtige og miljøbevidste. Vi trykker naturligvis kun on-demand, så der ikke er spild. Men der udover vælger vi også papirkvaliteter, hvor der er tænkt særligt meget over miljøet og påvirkningen af naturen. Mat Fine Art papir 230g – som vi trykker på – er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.

Rammer

Alle vores rammer håndlaves på vores eget værksted med rigtige trælister fremstillet af duriantræ med en glasur eller finér på ydersiden – alt afhængig af om rammen skal være sort, hvid eller have en naturlig træfarve.

Duriantræet vokser i plantager, hvor det først fældes, når træet efter 30-35 år og ikke længere producerer nok frugt. Herefter plantes et nyt træ, således at den bæredygtige anvendelse af træet sikres.

Pre-loved

Hvis du engang ikke længere er vild med din plakat, så skal du ikke smide den ud. Du skal afleverer den i en genbrugsforretning, så en anden kan få glæde af den.
Når du er i genbrugsforretningen, så tag et billede af dig og forretningen, læg billedet på de sociale medier og tag #plakatwerket #pre-loved #genbrugsplakat.
Send herefter billedet til os og du modtager en voucher til dit næste plakatkøb.

Yderligere information

Format

, , ,

Ramme

Mørk egetræsramme, Lys egetræsramme, Sort træramme, Hvid træramme, Ingen ramme