Color Coded Plakat

Fra 69,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Color Coded. En efterladt sportshal hvor der i tidernes morgen er spillet masser af basketball. Den store røde flade midt på plakaten giver blikfang på væggen. Vi er vilde med de stærke farver og motivet.

It´s all in the Detail

Denne plakat er fra en stor plakatserie vi kalder It’s all in the Detail. Color Coded. Flotte farver og et interessant motiv som vi eeeeelsker.
En plakatserie med mere end 30 motiver og hele tiden flere og flere. Vi elsker plakaterne i både stærke farver, sorthvid og også mere dæmpede kulører. Det giver muligheder for at mixe en rigtig flot plakatvæg.

Sammensætning

Vi bruger selv både sorthvide fotoplakater og plakater i stærke farver, når vi skal hjælpe vores kunder med plakatvæg-sammensætning. Det kan være svært at få den sammensat rigtig, men vi er øvede og hjælper også gerne dig, når du skal igang inden længe. Vi ville hænge denne plakat stor og flot helt alene, midt i stuen – for at give liv til den sorte sofa og dine egetræsmøbler.
Tjek også de plakater som er sorthvide.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , ,