Art Plates Dark High

Populær

Art Plates Dark High

From 69,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Art Plates Dark High – en flot kunstnerisk plakat med abstrakt mønster i en rå nordiske farvesammensætninger. Motivet er både akvarel og tusch. Sorte, brune jordfarver. Plakaten er en af flere i serien.

Serien

Art Plates Dark High er en af flere motiver fra denne serie som hedder Art Plates. Den nordiske interiørstil og indretningsmode efterspørger plakater i farvesammensætninger som denne. Plakatserien Art Plates er et godt bud på plakater til den moderne indretning. Vi kan nemt forestille os denne plakat alene eller sammen med andre fra samme serie. Eller du kan vælge at hænge den i en blandet plakatvæg, hvor de blå toner går igen i flere af de andre plakater.

Kvaliteten

Vi trykker alle vores plakater på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Vores plakatpapir er kraftigt, så du nemmere kan montere plakaterne uden at lave mærker i papiret. Desuden falder plakaten ikke så nemt ned i rammen – altså den bliver ikke bulet og bølget, som hvis du bruger en plakat der er lavet på tyndt papir.

Vores papir er naturligvis FSC mærket.

Rammer

Art Plates Dark High er her vist i en flot egetræsramme, som vi også sælger her i webshoppen. Det er den ramme vi helt klart vil foretrække til denne plakatserie. En ramme i naturmaterialer.
Iøvrigt bliver alle vores rammer produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår som vi forventer.

Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producere din bestilling.

Bemærk, at hvis du bestiller rammer i str. 50×70 eller mindre, så leveres rammen med ægte glas. Er rammen derimod større, så sender vi altid rammen med plexiglas. Det har vi valgt for at din ramme skal kunne holde til belastningen, og samtidig være nem at hænge op på væggen.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Art Plates Dark High”

You've just added this product to the cart: