Anfield Road Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Anfield Road – en fodboldplakat som ikke kun tiltaler fodboldfan. Men naturligvis er det hovedsageligt en plakat som fanger interessen hos ham eller hende der er vild med fodbold.

Anfield er et stadion i England, som er bygget i 1884. Anfield er tæt knyttet til fodboldklubben Liverpool FC, der har haft hjemmebane på Anfield, siden klubben blev grundlagt i 1892. Liverpool FC overtog Anfield som hjemmebane efter naboklubben Everton F.C., der var den første fodboldklub på Anfield.

Serien

Vores plakatkunstner Camilla Bødker Jensen er selv en kæmpe fodboldfan og derfor har hun kreeret denne store serie Fodbold – en hyldest – hvor mange af de helt store stadions fra Europa er illustreret og enkelte også farvelagte. Men serien er blevet populær fordi det ikke kun er “ham” der er fodboldfan der er vild med plakaten. Også hans bedre halvdel kan acceptere denne plakat ophængt i husets fællesrum.

Kvaliteten

Vi trykker alle vores plakater på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Vores plakatpapir er kraftigt, så du nemmere kan montere plakaterne uden at lave mærker i papiret. Desuden falder plakaten ikke så nemt ned i rammen – altså den bliver ikke bulet og bølget, som hvis du bruger en plakat der er lavet på tyndt papir.

Vores papir er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.

Rammer

Anfield Road er her vist i en flot egetræsramme, som vi også sælger her i webshoppen. Det synes vi absolut er det bedste valg til dette motiv. Men en sort ramme kan også nemt fremhæve disse fodboldplakater.
Iøvrigt bliver alle vores rammer produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår som vi forventer.

Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producere din bestilling.

Bemærk, at hvis du bestiller rammer i str. 50×70 eller mindre, så leveres rammen med ægte glas. Er rammen derimod større, så sender vi altid rammen med plexiglas. Det har vi valgt for at din ramme skal kunne holde til belastningen, og samtidig være nem at hænge op på væggen.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,