Multicolour Eyelashes

From 69,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Multicolour Eyelashes

Store flotte øjenvipper tegnet op med tusch på en stor hvid plakatflade. En enkel plakat der fanger blikket med det samme med de flotte farver. Multicolour Eyelashes er jo blot en ud af en serie. Den er både velegnet til at hænge helt solo og pryde endevæggen i eksempelvis din klassiske entré, men du også også sætte den i en plakatvæg, med andre motiver der har gule farver, og dermed giver den plakatvægge et pift af ungdom. Men måske det ikke behøves….?

Serien hedder In Your Face

De enkle tegninger af ansigtets dele – som øjenvipper og læber er både provokerende og frække – men med den rigtige styling kan de også være super søde.
Vi har kaldt hele serien for In Your Face

Masser af farver

Er du vild med farver? Vi elsker de skrappe farver og de frække motiver. Plakater med kant… det kan vi lide. Multicolour Eyelashes har bestemt også kant.
Hvis du f.eks. vælger 2 flotte plakater med friske farver, så kan du med fordel vælger en sort/hvid plakat som den tredje. Det giver liv på en plakatvæg. Prøv dig frem.

Tryk og papir

Vores plakater laves i Danmark. Vi trykker alle vores plakater på en flot, mat plakatpapir der er super velegnet til både farverrige og farveløse motiver. Det er farve der ikke falmer og papir der tåler dagslys. Men det er klart, at plakater med årene får patina.
Det papir vi trykker på 200 g og er selvfølgelig FSC mærket.

Motiver

Vi laver nye plakater hele tiden. Nogle gange rigtig mange af gangen – så bliver det til en plakatserie. Vores plakater sælges primært på vores egen webshop, men også store detailkæder rundt om i europa har taget nogle af vores motiver med i deres sortiment. Det er vi ret stolte af.

Rammer

Når du bestiller Multicolour Eyelashes hos Plakatwerket, så husk at putte en ramme i “kurven” også. Så er du nemlig sikker på, at din ny-indkøbte plakat kommer op at hænge med det samme. Vi har rammer i både lyse og mørke kvaliteter. I massive trærammer og finér. Du vælger selv.

Yderligere information

Format

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Multicolour Eyelashes”

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: