Populær

Luna Plakat

Fra 69,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Luna Plakat
Kvinde på gul og lyseblå baggrund. Hun bærer en smuk gul kjole.

Kirstine Lynfort

Kirstine kreerer alle hendes værker med akryl maling og tusser fra det brand der kendes som Posca.
Hun bruger lige præcis de materialer til sine værker, da hun synes det er vigtigt at de bliver skabt af god kvalitet hele vejen igennem. Akryl maling og Posca tusser fungerer begge godt på både lærred og silkepapir, og skaber derfor en ret fin overflade. Akrylen bruges primært til de store overflader. Det sørger nemlig for, at der bliver skabt en god grundfarve. Derefter går hun ind med Posca tusserne, og får skabt alle de detaljer, som kendetegner værkerne.

Inspirationen kommer fra de mennesker hun møder, ser og hører om. Både på TV og når hun bevæger sig rundt i hverdagen.

Bag hver illustration gemmer der sig en tanke eller historie. Det er vigtigt for Kirstine, at det kunstværk hun har lavet fortæller den historie og giver dig lysten til at digte videre på den. Det skal give dig lysten til, at stille spørgsmålstegn og tænke ud af boksen.

Skøn, skøn plakatkunst fra en ung og meget kreativ kunstner.

Ophængning

Når du hænger plakater op på væggen derhjemme, så sørg for at plakaterne får plads det rigtige sted på væggen.
Vi prøver altid at mikse størrelse på plakaterne og vil også gerne have plakater i både højformat og bredformat, når vi sammensætter plakatvægge for vores kunder. Det giver mere liv og lyst til at gå “på opdagelse” på væggen. Vi synes at dette motiv; Luna Plakat er et flot og spændende motiv – som alle Kirstine Lynforts andre motiver – og håber den kan finde vej hjem på din væg. Se også dette flotte motiv.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en sort ramme eller en egetræsramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , ,