Colors - Barcelona Fodbold Plakat

Fra 275,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Colors – Barcelona Fodbold Plakat en flot rød og blå stribet plakat.

I fodbold er farverne en væsentlig del af klubbernes identitet. Som fan genkender du straks din klub på farverne – og som fan holder man jo af sin klub på godt og ondt. Farverne bærer man når man går til kamp og kan nu også pryde sine vægge med disse prægtige plakater.

Plakaten kan sagtens sammensættes med mange andre plakater i samme toner.

Serien

Disse virkelig flotte plakater med fodboldklubbers farver er kreeret og udgivet af Olé Olé, som har lavet serien både grafisk lækker og tilføjet årstallet hvor klubben blev grundlagt samt plakatens farve – serien hedder COLORS. Det er skønne plakater som du med god samvittighed og overraskende modtager kan give i gave til enhver fodboldfan.
Du skal naturligvis vælge plakaten med den fodboldklub som modtageren er fan af.

Kvaliteten

Plakaterne trykkes på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Trykket står knivskarpt og farven er 100% mættet og flot.
Grafikken der her er udviklet, elsker de toner der er valgt. De er i øvrigt nemme at kombinere med andre plakater.

Papiret er naturligvis FSC mærket.

Rammer

Colors – Barcelona Fodbold Plakat er her vist i en egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker til dette motiv. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,