coLarge Studio Line

coLarge Studio Line

0 out of 5

From 99,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

coLarge Studio Line – kunstplakat lavet med en sort simpel streg der illustrativt og sammen med farver, bliver til et ansigt . De velvalgte toner giver motivet ro og et fantastisk udtryk. Kan du finde hovede og hale i motivet?

Serien

Denne plakat er blot en ud af flere – både lyse og mørke. Alle er de interessante illustrationer som man ligesom kan blive ved med at finde nyt i.
Farverne er afstemte og motivet interessant. Denne plakat kan nemt sættes som et element i en hel plakatvæg. Hvis du er til det. Men du kan også hænge flere plakater lige ved siden af hinanden og skabe et samlet og spændende view. Igen synes vi det vil være mest fantastisk, hvis de vises i en større størrelse. Det giver ligesom noget ekstra til de fleste motiver.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og ilagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Denne plakat – coLarge Studio Line synes vi vil være fantastisk flot i en lys egetræsramme. Og forestil dig også hvor fin den vil være i en sort ramme.

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas. Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format

, , ,

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: