Blue Plakat

From 199,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Blue – nordisk plakatkunst fra Illu Grafica

Illu Grafica

Kvinden bag Illu Grafica, har lavet Blue og alle disse andre skønne motiver laver plakater i sin fritid. Hun nyder mulighederne med de grafiske programmer og tryller fantastiske plakater frem, gang på gang. Alle udgives de under navnet Illu Grafica by Müller.
Blue er ingen undtagelse. En virkelig farvestrålende og elegant plakat der rammer den nordiske trend så dejligt. Vi tror så meget på Illu Grafica plakaten Blue.

Sammensætning

Når du hænger plakater op på væggen derhjemme, så sørg for at plakaterne får plads det rigtige sted. Hvis der er meget farve på plakaten har den måske brug for endnu mere luft unden om rammen. Omvendt, er det en plakat der er rolig i udtrykket – måske med meget papir uden tryk, så kan du hænge flere ting helt tæt på, uden det virker sammenpresset.
Vi prøver altid at mikse størrelse på plakaterne og vil også gerne have plakater i både højformat og bredformat, når vi sammensætter plakatvægge for vores kunder. Det giver mere liv og lyst til at gå “på opdagelse” i plakatvæggen. Blue kan du hænge alene eller sammen med nogen af de andre plakater fra Illu Grafica.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Blue Plakat”

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :