BlackFOMO Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

BlackFOMO –  en enkel og fantastisk serie med silhouet af forskellige planter. Enten vist i positiv – altså sort på hvidt – eller negativ, som er hvidt på sort.
Her er det den plakat vi kalder BlackFOMO. Den kan være fantastisk både som en lille sød plakat i kolonihavehuset eller en sort og omfavnende plakat i en enkel nordisk indretning. Forstil jer et hjem med trægulve, lyse møbler, masser af grønne planter og så denne fantastiske plakat på endevæggen i stor størrelse.

Hele serien

Der er flere plakater i denne serie og vi forestiller os, at de er flotte som en af plakaterne i en stor plakatvæg. Eksempelvis hvis du har en plakatvæg med masser af fotoplakater, så kan BlackFOMO fra denne serie skabe ro. Men særligt, vil de også gøre sig godt sammen med et hav af andre sorthvide plakater. Både plakater med illustrationer og plakater med fotografier.  BlackFOMO er en skøn plakat.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og ilagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Hold BlackFOMO i sorthvid med en sort eller hvid ramme – eller gør den mere “varm” med en egetræsramme.

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas. Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format

, , ,