2. etape Roskilde - Nyborg – Tour de France Plakat

Fra 350,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

2. etape Roskilde – Nyborg – Tour de France Plakat. Er du fan af den største cykelkonkurrence i verden? Det er vi. Tour de France er simpelthen en sportsbegivenhed der trækker hele familien sammen foran TV’et. Men i år er det anderledes. I år skal vi ud i vores skønne Danmark og opleve ikke mindre end 3 etaper.

2. etape

En lang og vindblæst dag over Sjælland, med en spændende finale over en af verdens længste broer.
Tænk engang – at vi i Danmark får æren af, at være vært for denne sportsbegivenhed. Tak til alle dem der har arbejdet for det.

Rytterne kører på denne 2. etape først gennem maleriske landskaber langs fjorde og over bakker for på etapens sidste 20 km at køre over Storebæltsbroen. Når de krydser bæltet, kommer vinden derfor til at spille en helt afgørende rolle.
Du kan læse alt om denne etape på den officielle Tour de France side. Som naturligvis også skriver om resten af konkurrencen.

Plakaten

Hvilken rolle får Storebæltsbroen? Er der mon sidevind, bliver feltet bliver splitet, kan udbruddet holde hjem? Spørgsmålene er mange, og vi glæder os rigtig meget til at se hvilken rolle broen får. Denne plakat er lavet som en hyldest til løbet, og ikke mindst sporten.
Plakaten er selvfølgelig et officielt Tour De France produkt, så du får en original Tour plakat på væggen.
Sæt eventuelt de øvrige Tour plakater ved siden af, så du har hele samlingen.

Vi synes plakaten er flot både i den sorte træramme – men bestemt også i en egetræsramme.

Plakaten er udgivet af “Call me Vector” som har pakket den fint ind i et sort plakatrør med det rigtige klistermærke på. En super fin gaveidé til f.eks. fars-dag. Men skynd dig – vi har kun et begrænset lager. Bestil 2. etape Roskilde – Nyborg – Tour de France Plakat i dag.

Vind din plakat

Vi har besluttet at afholde en konkurrence omkring Tour de France løbet og det betyder, at du kan være den heldige vinder af denne Tour de France plakat.
Det eneste du skal gøre er følgende:

  • tag et billede af dig selv og denne din nye plakat
  • upload billedet til de social medier (Facebook eller Instagram)
  • sæt følgende tags på dit opslag #tourdefrance22 #tourplakat #plakatwerket #withlove

Vi offentliggør vinderen lige efter cykelløbets vinder er fundet og hvis det er dig, får du direkte besked.

Yderligere information

Format

Ramme

Mørk egetræsramme, Sort træramme, Ingen ramme