fbpx

Indret med plakater

Hvert eneste kvartal giver vi dig 

De nyeste tendenser og bedste tips

på plakat-fronten uanset, hvad du er på jagt efter.

Vi bestræber os også på at give dig de bedste artikler, der kan hjælpe dig med at komme videre med din egen ’Indret med Plakater’ og det er uanset, hvilket ’niveau’ du føler du er på.

Kort sagt; så vil vi gerne gøre det lettere for dig og inspirere dig, til at drømme større visuelt, for vi ved, at det øger livskvaliteten.

Se vores magasin vind en ‘Plakatvæg til en værdi af 2.897 kr.

Previous slide
Next slide

Fredagscafé hos Aarhus Akademi

Vi fik en opgave fra Aarhus Akademi som blev afleveret her i starten af marts. Deres Freddagscafé skulle pyntes op med plakater i “street-style”. Lidt urban – noget som de unge mennesker kan lide.

Opgaven blev modtaget med de helt store smil hos kunden.

Har du også brug for nyt til indretningen af dine erhvervslokaler, så kontakt os bare.

Se her en video fra stedet (vores instagram profil)

Paul Klee - kontra moderne

I dag er det heldigvis tilladt at blande plakater som man har lyst til. Tag nogle af de kendte motiver fra start 19-tallet og sæt dem sammen med spritnye motiver fra 2021. Lyse og mørke farver, forskellige størrelser og måske endda rammetyper.

Paul Klee

Dans Un Magnifique

Vi er vilde med "guld" og bruger det gerne

Illu Grafica har designet den smukke grønne plakat “art & more”, som har “guld” detaljer. Her er den vist i en messingramme, som virkelig understøtter det der skal ligne guld.
Vi sætter den sammen med et lille billede fra serien Nasa “From above” og et provokerende closeup af sensuelle læber i “guld”.

Se Illu Grafica plakaterne her

Skønne rim og remser til børneværelset

Vi har lavet 29 forskellige små skønne historier, rim og remser som både små og store kan grine af. Men også du som oplæser vil finde finurligheder i denne samling ABC plakater. Køb et eller flere bogstaver til børneværelset. Eller bestil et sæt med alle 29 til en favorabel pris.
Se f.eks.:

V – som Viggo

S – som Simon

Vi hænger op på væggen, som vi vil

Når du hænger plakater op, så lav det lidt “rodet”. Altså forskellige afstande mellem rammerne, forskellige rammer og gerne forskellige stilarter. Det gør det mere spændende at kigge på. Du skulle prøve. Måske hold det i nogenlunde samme farver, som her i blåt/sort.

Dans Un Magnifique

William Morris

Egon Schiele

Enkelt og stilrent til alle rum

Delftsche Slaolie er en virkelig skøn plakat i en sart gul farve. Faktisk en helt genial plakat til køkkenet, hvis du spørger os. Den laves i størrelser fra 30×40 og op til 70×100 som den vises i her.
Ved siden af finder du et kvadratisk billede af Henri de Toulouse-Lautrec og et af Egon Schiele. 
3 i et flot sæt.

Henri de Toulouse-Lautrec

Egon Schiele

Delftsche Slaolie

 

Sissan Richardt og de skønne kvinder

Sissan Richardt er en ung kvinde bosat i Aarhus, som laver de skønneste plakater. 

Hun har studeret på Designskolen i Kolding og på La Accademia di Belle Arti di Brera i Milano.

Til dagligt lever hun af at lave illustrationer til bøger, magasiner og aviser.

Se hendes plakater her

Japanske plakater med et tvist

Åh, der findes simpelthen så mange skønne plakater. Ikke mindst de flotte “japansk-inspirerede”, som du også finder en del af hos Plakatwerket.

Nogle af dem er lidt naive i deres udtryk. Det giver en lethed, som vi finder virkelig interessant, når vi taler om plakater.

Japanske Plakater

De smukke blå nuancer

Der er et eller andet med de blå plakater der kan fange de fleste af de kunder der besøger vores butik. Kom eventuelt selv og tag et kig.
Vores forretning er ca. 250 kvm med Skanderborgs bedste udsigt til smukke plakater og den store flotte Skanderborg Sø.

Plakaterne på dette billede er et mix fra forskellige tidsaldre.

Se flere plakatvægge her

Vi har fået super god, kreativ og kompetent hjælp af Camilla fra Plakatwerket til at give vores studenterbar “Basement” en make-over. Opgaven lød på at ændre looket fra kølig natklub til hyggelig caféstemning, og til det arbejde var Camilla bare det helt rigtige valg. Camilla hjalp os i hele processen – fra at finde og udvælge de rigtige billeder til farvesammensætning og ophængning, så vi nåede helt i mål med et virkelig flot resultat.

 

Kirstine Lystager

Event- & Designans. Erhvervsakademi Aarhus